Vanzare Bilete Online si
Management Evenimente

Solutia ta de ticketing si management participanti

Ove.ro este o solutie self-service destinata organizatorilor de evenimente ce automatizeaza complet procesul de vanzare al biletelor, permitandu-ti sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important pentru tine.

Viata event plannerului devine mult mai usoara

Ai acum o unealta prietenoasa si usor de folosit. Poti alege cate evenimente doresti sa publici, ce pret sa aiba biletele tale si ce date vrei sa colectezi de la participanti. 

Cumparatorii biletelor pot alege plata cu cardul sau prin transfer bancar, iar banii merg direct in contul tau. Fara intermediere. 

Ai parte de suportul unei echipe cu experienta in implementarea tehnica a peste 5000 de evenimente, atat la nivel local cat si international.

Platesti doar cat vinzi. Ove.ro percepe doar un mic comision din valoarea biletelor vandute, neexistand un alt cost de activare sau administrare.

– Creaza Cont Gratuit –
Vei fi contactat de un asistent in cel mai scurt timp

Care sunt beneficiile tale?

Primesti platile instant – Cu Ove.ro, incasarile rezultate din vanzarea de bilete merg direct in contul tau. Dureaza doar cateva momente sa iti setezi contul si poti incepe sa primesti bani chiar astazi.

Iti cresti vanzarile  – Vinde bilete online direct pe site-ul tău, pe Facebook si pe marketplaceul Ove.ro. Fără a avea de ajutor pentru implementare, vinde bilete acolo unde este indreptata atentia clientilor tai. 

Ai date complete – Ai control total asupra informațiilor cumparatorilor și le poți folosi pentru a crea experiente personalizate și a continua comunicarea chiar și după ce evenimentul a luat sfîrșit.

– Creaza Cont Gratuit –
Vei fi contactat de un asistent in cel mai scurt timp

Review-uri de 5 stele de la utilizatorii solutiei noastre:

Solutia noastra este folosita cu succes de:

Porneste un eveniment acum

Functii suplimentare

Aplicatii mobile gratuite

Beneficiezi gratuit de aplicatii mobile (IOS si Android) pentru scanarea biletelor.

Rapoarte complete

Ai acces instant la rapoarte de vanzari sau de participare, actualizate in timp real.

Facturare si ticketing automat

Facturile sunt emise automat si trimise clientilor tai. Pot fi descarcate oricand pentru a fi inregistrate in contabilitate.

Harta a locatiei

Vrei sa vinzi bilete cu loc? Poti recrea usor harta oricarei locatii.

Beneficii suplimentare

Biletele emise pot contine orice extrabeneficiu dorit (ex: produse promotionale, acces back-stage, etc). Toate informatiile sunt stocate in codul QR al biletului si pot accesate individual.

Coduri de discount

Poti genera, crea sau importa oricate coduri de discount doresti, cand doresti.

Contacteaza-ne aici.
Raspundem bucurosi la orice intrebare.