Platforma Evenimente Online
Online Events Software

Nu este niciun secret – industria evenimentelor a fost una dintre cele mai afectate de actuala pandemie. Putem sa ne resemnam, sau putem sa ne adaptam. Nu putem inlocui complet experienta traita in cadrul evenimentelor live. Dar putem imbunatati evenimentele online. 
O experienta online trebuie sa fie captivanta, interactiva, si sa beneficieze de o calitate cinematografica. Cu Streams.live, toate acestea sunt la un click distanta.

live stream event software

Munca ta merita rasplatita

Streams.live iti permite sa setezi singur cum vrei sa fie accesul la evenimentul tau: liber sau in baza unui bilet de acces. Platforma are integrare cu un software de ticketing, permitandu-ti sa vinzi extrem de usor accesul catre evenimentul tau online. 

Iar in cazul in care biletele au fost deja generate prin intermediul unei alte platforme, le poti importa in cateva momente. 

Un asistent iti va prezenta beneficiile platformei

Beneficiile evenimentelor tale online

Interactioneaza cu urmaritorii tai O stim cu totii: participam la evenimente pentru continut si experienta in egala masura. Tocmai de aceea este foarte important sa le permiti urmaritorilor tai sa interactioneze. Functia de chat preia mesajele in timp real, iar intrebarile venite de la urmaritori pot fi votate de ceilalti participanti. Totul pentru a evidentia ce este important pentru comunitatea ta. 

Experienta personalizata – Sponsorii si partenerii tai sunt parte din evenimentele online pe care le organizezi. Streams.live iti permite sa personalizezi experienta pentru a-i mentiona pe toti cei care au facut evenimentul posibil. Personalizeaza backgroundul si mentioneaza-i pe toti in descrierea evenimentului.

Vinde produse. LiveFie ca vorbim despre tricouri cu brandul tau, workshopuri sau bilete catre viitoarele evenimente, cu functia de Live Stream Shopping poti vinde orice produs direct prin intermediul videourilor. Produsele inregistrate sunt disponibile in timpul sesiunilor live, permitandu-le participantilor sa le cumpere exact in momentul in care aceastea sunt prezentate.  

Evenimente HybridBiletele emise online pot fi folosite atat pentru accesul fizic la evenimente, cat si pentru sesiuniea online a acestora. Pentru a obtine maximum din munca ta, tinand cont de restrictiile impuse de autoritati, poti seta extrem de usor categorii de bilete pentru accesul fizic la online la evenimente, transformand intreaga experienta intr-una hybrid. 

Un consultant iti va oferi un tur gratuit al platformei.

Review-uri de 5 stele de la utilizatorii solutiei noastre:

Solutiile noastre sunt folosite cu succes de:

Testeaza gratuit pentru 30 de zile

Foloseste tehnologia in avantajul tau

Cross-device

Indiferent ca urmaresc evenimentul tau de pe laptop, telefon sau smart TV, privitorii tai vor beneficia de aceeasi experienta cinematica. 

Simplu de integrat

Nu ai nevoie de cunostinte de specialitate pentru a-ti seta si implementa evenimentele. Prin cateva clickuri poti incepe sa transmiti direct pe site ul tau.

Scalabilitate

Fie ca ai 10 sau 10 milioane de privitori, calitatea transmisiunii nu este afectata. Asigura o experienta online HD, demna de un adevarat profesionist.

Sesiuni multiple

Porneste simultan mai multe sesiuni de videostreaming live sau incarca in platforma materiale preinregistrate, video sau audio! Materialele editate pot fi preluate cu usurinta din software ul de editare.

Usor de folosit

Participantii nu trebuie sa isi creeze cont in platforma. Pot accesa continutul evenimentului prin simpla introducere a codului de pe bilet.

Ticketing integrat

Prin integrarea cu Oveit, poti seta un numar nelimitat de categorii de bilete pentru evenimentele tale. Bilete ce pot fi cumparate direct din pagina evenimentului.

Contacteaza-ne aici.
Raspundem bucurosi la orice intrebare.