Primul festival pentru care poți cumpăra bilete NFT

Cumpară unul dintre cele 30 de bilete NFT și rezervă-ți dreptul
la o experiență de neegalat

Burgerfest NFT

Cele 30 de Bilete NFT emise prin platforma Oveit combina arta digitala, drepturile de acces la eveniment si diverse extra beneficii atasate. Biletele sunt stocate in blockchain, autenticitatea si unicitatea acestora fiind verificate si garantate prin acest sistem decentralizat.

Biletele NFT pentru Burgerfest contin:

  • Acces la urmatoarele 3 editii Burgerfest: 2022, 2023, 2024;
  • Un artwork digital unic creat pentru fanii Burgerfest. Acest artwork a fost creat special pentru acest proiect si reprezinta partea creativa a NFT-ului ce poate fi tranzactionat pe cele mai cunoscute marketplace-uri de profil precum OpenSea sau Rarible;
  • Pachetul fun Burgerfest. Cei 30 de cumparatori ai NFT-urilor vor benefica de o degustare de burger ghidata de organizatori, acompaniata de o bere craft si o limonada proaspata.

Burgerfest 2022

Pregateste-te pentru cea de-a sasea editie a celui mai delicios festival din acest an! In perioada 20-22 mai te vei linge pe degete la BurgerFest 2022!

Fan burger? Da, si noi! Asa ca organizam in mai a sasea editie a BurgerFest!

Daca deja crezi ca ai gustat tot ce exista in materie de burgeri în Bucuresti vino sa te surprindem intre 20 si 22 mai la BurgerFest!

Parteneri

Oveit este o companie de tehnologie cu sediul în Austin, TX, SUA. Compania oferă soluții de NFT (Non Fungible Tokens) și smart contracts pentru evenimente și cumpărături online (prin intermediul platformei Streams.live).

Oveit este partener Crypto.com pentru procesarea plaților prin cryptomonede din 2020. În 2021, compania a devenit partener international Polygon în zona de NFT ticketing și live shopping pentru NFT-uri, prin soluția să Oveit NFT. Oveit a lansat până acum soluții de tipul cashless payments pentru evenimente și locații, precum și soluții de control acces și înregistrare pentru evenimente virtuale și fizice.

Pentru produsele sale, Oveit a fost nominalizat drept „unul dintre cei mai importanți inovatori în tehnologie disruptivă din lume” de către Organizația Mondială a Turismului Națiunilor Unite în 2019.